Het Orkest

"Con Piacere" betekent "Met Plezier".

 

En dat is nu precies wat onze vereniging uitstraalt. Samen "met plezier" muziek maken voor het plezier van vele anderen. Inmiddels doen we dat meer dan 25 jaar. Afgelopen maart hebben wij ons jubileumconcert gegeven in het Zaantheater in Zaandam. Het werd een geweldige muzikale middag. Voor deze bijzondere gelegenheid hadden we ook enkele bijzondere gasten uitgenodigd. Meer hierover vindt u terug op de pagina "Waar we speelden".

 

Overige concerten.

Naast ons jaarconcert geven wij ook concerten in zorginstellingen, voor de ANBO en voor andere belangstellenden die er plezier in hebben naar ons te kijken en te luisteren. Vorig jaar mochten we ook aantreden bij de opening van het Ruslandjaar voor kinderen in het Zaantheater. Dit jaar waren we ook present op het Istanboel Festival in het Zaantheater.

 

In de afgelopen jaren hebben wij inmiddels een zeer ruim repertoir opgebouwd waaruit wij voor elke gelegenheid kunnen putten. Dat varieert van mooie ballades, semi klassiek, musicals, country, boogie, swing, een stevige tango tot een frivole musette. Maar ook voor de meezingers zoals oude schoolliedjes, Wim Sonneveld, Dorus of Zangeres Zonder Naam, draaien wij onze hand niet om.

Zie o.a. de pagina "Onze Muziek" waarop we een overzicht geven van de door ons gespeelde muziek.

 

Bent u geïntresseerd in een middag- of avondprogramma neemt u dan contact met ons op en wij verzorgen een op maat gemaakt programma.

 

Van harte tot ziens.

 

 

 

Onderstaand enkele foto's van verschillende evenementen en videofragmenten van uitvoeringen.

Diverse video's uit

2014 en ons jubileumconcert

Onder meer:

 

A night like this.

Bohemian Rapsody.

Bravehaert - Danny Boy

Espagnola

Farwell Blues met afsluiting.

Happy Cyclist

Harlem Nocturne

Les feuilles mortes.

Memory

One moment in time

Phantom of the opera.

Sabeldans

Tango Bolero

Wassermusik - Feuerwerk